Utstillingskurs for jakthunder 11.-14.april

BJF arrangerer handlerkurs (utstillingstrening) i forkant av NKK utstillingen på Bønes i april. Det blir samlinger 11., <12. og 14.april.

Formålet med kurset er å øke kunnskapen og ferdighetene til hundeeiere som ønsker å delta på eksteriørutstillinger. På kurset vil deltakerne lære om teknikker innen handling, lære om regler og retningslinjer, stell og håndtering av hund på utstilling. Vi vil i tillegg gjennomgå praktisk trening på utstillingssituasjonen, håndtering og ringtrening.

Det er begrenset antall deltakere på kurset, maks 10, dette slik at hver deltaker og hund skal få tilstrekkelig individuell oppfølging. Kurset er forbeholdt medlemmer av foreningen som ønsker å delta med jakthundraser, men åpnes for ikke-medlemmer og medlemmer med selskapshunder, dersom det viser seg at det blir ledige plasser. Helgen etter kurset/samlingene, 16.-17.april, arrangerer NKK sin utstilling i Bergen. Deltakere oppfordres til å delta på utstillingen. Husk påmeldingsfrist til NKK Bergen 28.mars.

Instruktør på kurset er Wigdis Sjursen. Wigdis har lang og bred erfaring fra hundeoppdrett og hundeutstillinger. Les mer om Wigdis på hennes blog: http://tirich-mir.blogspot.no/ Hjelpeinstruktør er Øystein Sjursen, som også har lang erfaring fra bruk og trening av jakthunder. Øystein er Fylkesinstruktør for ettersøkshund i Hordaland.

Kursdatoer: 11., 12. og 14.april 2016

Klokkeslett: 17:30 – 19:30

Sted: Kismulvegen 116 (Vi flytter oss dersom støy fra skytebanen blir et uromoment for hundene).

Pris: Kr 500,- for medlemmer (Kr 750,- for ikke-medlemmer, dersom det blir plass)

Påmelding: post@bjf.no (Deltakernavn, hunderase og medlemstatus)

Påmeldingsfrist: 31.mars 2016

Påmeldte ikke-medlemmer og medlemmer med andre hunderaser enn jakthundraser, vil få tilbakemelding etter påmeldingsfristen har gått ut, på om de får plass på kurset, eller ikke.

For mer informasjon om kursets innhold, se http://www.naturogmiljo.no/studieplaner/1652