Påmeldingsfrist Hjortejakt Raudlio er 1 mai 2017

Påmeldingsfrist Hjortejakt Raudlio er 1 mai 2017

Få dager igjen!!!

Heisann og hoppsan.

Vinteren er omsider på hell, selv om det fortsatt kan komme en og annen frostnatt og noen snøfiller. Selv om våren kom sent i år så kommer fristen for påmelding til hjortejakten tidligere enn vanlig. Dette skyldes at vi organiserer hjortejakten litt annerledes fra og med 2017.

Du vet vel allerede nå om du skal være med BJF på hjortejakt i Raudlio i år.  Alt du trenger å gjøre for å melde deg på er å sende en mail til hovedjaktleder Roar Carlsen på fiskogjakt@gmail.com med navn, tlf.nr og mailadresse så er du påmeldt.

Joda, vi har stilt noen krav i år: Krav om tre organiserte dugnadsdager, unntatt fra dette er førstegangsjegere som har tatt / tar Jegerprøven hos BJF i år, og i tillegg de vanlige tingene som medlemskap BJF, innbetalt  deltageravgift, dokumentert skyteprøven, og sist men ikke minst Jegeravgiften til staten. Men alt dette tar vi på ettersommeren før hjortemøtet.

Har du ikke rukket å innfri dugnadskravet enda, så ta kontakt med Geir Gjelsvik på gjelsviken@hotmail.com  eller jmonsen@online.no så får du oppgaver å stelle med.

Vi regner ikke mer enn 4-5 timers organisert innsats pr dugnadsdag, så det bør være overkommelig for de fleste. Nå som det er lenge lyst kan dugnader utføres både på dag og kveld og i helger.

Vi ser frem til å se deg delta på Hjortejakt i Raudlio 2017.04.25

Hilsen Roar Carlsen

Hovedjaktleder Raudlio