Inneskyting

Inneskyting i Bergen Nordre Skytterlags sine baner i Ytre Sandviken.Vi skyter med salongrifle (.22 long). Om du ikke har eget våpen kan du låne våpen av oss på banen (ammunisjon selges også på banen).

Innendørsskyting passer for både voksne og barn og er en fin treningsform for å opprettholde skyteferdigheter og for å vekke skytegleden hos den yngre garde.

Når

Hver mandag kl. 18:00 i vinterhalvåret fra og med mandag 7.november 2016.

Hvem

Tilbudet gjelder medlemmer av BJF og andre interesserte.  

Pris

Voksne kr. 20, – barn under 15 år kr.: 10,-. Kontant betaling.

Kontaktperson

Per Stensland tlf.: 991 01 615, pstensland@mil.no

Kart

http://kart.gulesider.no/m/nn22g

Kjørebeskrivelse

Fra sentrum kjør mot Åsane. Når du kommer ut av Fløyfjellstunnelen skal du kjøre opp bakken mot Eidsvågstunnellen og ta til høyre på bakketoppen før tunellen.

Umiddelbart etter at du tar av fra hovedveien skal du svinge venstre opp mot stemmemyren idrettsplass(det er en butikk i krysset). Kjør rett frem mellom butikken og idrettsplassen 150 m, ta av til høyre ved en karateklubb og kjør rett fram til et veikryss der det er et skilt med henvisning til Dr.Martens sykehus. Parker i svingen rett forbi krysset, eller litt videre opp bakken. Skytebanen ligger ned veien til høyre 50 m. Der er det en gangvei til høyre i svingen rett over motorveien. Har du problemer ring Per på 991 01 615.