God deltagelse på dugnadene i Rødlien

Da er den femte organiserte dugnaden i år i Rødlien gjennomført.

Bildet er fra lørdagens dugnad den 25 mars, der vi koser oss rundt bålet med god medbrakt lunch. Det har vært god innsats fra medlemmer som planlegger å jakte i Rødlien til høsten. Det har så langt i år på disse 5 dugnadsdagene vært lagt ned 185 dugnadstimer. Meget bra. Arbeid som er utført har i stor grad gått på rydding av gjengrodde stier og skuddfelt på postene rundt om kring i terrenget, På Sefket posten jobber vi nå med å lage tak over posten slik at en kan sitte tørt og godt når en venter på hjorten. Men det er mye arbeid som gjenstår, da Rødlien har «vokst fra oss».

Neste dugnad blir lørdag 1 april og påmelding skjer til: gjelsviken@hotmail.com. Har du ikke innfridd dugnadskravet så langt så er det bare å melde seg på. Det blir litt mer glissent mellom dugnadene som kommer fremover nå.

Her minner vi om at for å få delta på hjortejakten til høsten 2017 så må den enkelte ha deltatt i minimum 3 organiserte dugnader i regi av Jaktutvalget BJF. Gjennomført innen god tid før høstens hjortemøte. Husk at påmeldingsfrist for etablerte jegere er 1 mai 2017, men en trenger ikke å ha innfridd dugnadskravet innen denne datoen. Førstegangsjegere etter årets jegerprøvekurser kan påmeldes senere frem mot hjortemøtet, og er fritatt fra dugnadskravet, men oppfordres allikevel til å delta.
Påmelding til Hjortejakten 2017 sendes undertegnede på mail fiskogjakt@gmail.com innen 1 mai 2017.

På vegne av Jaktutvalget BJF
Roar Carlsen
Hovedjaktleder
Tlf 9071 6199
fiskogjakt@gmail.com