Stor dugnadsinnsats på haglebanen

Den siste tiden har det vært mye dugnadaktivitet på foreningens haglebaner på Kismul. Malerkosten er funnet frem, viagra 100mg og banen skal etter planen være ferdigmalt til landsdelsmesterskapet i jegertrap, 13.juni.

Leder av haglegruppen, Bjørn Hannisdal, tok seg tid til å skrive noen ord om innsatsen som legges ned, samt veien videre:

Foto: Kenneth Styve

Leder av hagleutvalget, Bjørn Hannisdal. Foto: Kenneth Styve

«Det som gjelder haglebanen og utvikling av haglebane vil jeg først og fremst påpeke innsatsen som gjøres av medlemmer fra hagleutvalget. Her jobbes det ved alle anledninger og med en innsats som det står stor respekt av. Det er en ren fornøyelse å få være med en slik gjeng.

All denne innsatsen gjøres for alle for at alle i hagleutvalget, alle i denne foreningen og alle besøkende skal ha en best mulig opplevelse på denne skytebanen.

Som bildene viser er det blitt riktig flott på haglebanene og vi kan være stolte av anlegget som vokser frem med stødig fart.»

Visjon: «Hagleutvalgets visjon er hagleskyting for alle til enhver tid.»

Mål: «Vårt mål er å bygge opp landets beste skyte anlegg og landsdelens største hagleaktivitet. Vi skal ha et miljø som fremmer trivsel, hagleskyting, våpenbehandling og sikkerhet. Vi skal kunne tilby skyting og trening for de meste kjente grener innen hagle og skal jobbe aktivt for å rekruttere nye jegere og skyttere.»

Bilder:

Samtlige foto: Kenneth Styve