1. Mai stevnet i Raudlio

Det tradisjonelle 22lr stevnet ved hytten vår i Raudlio holdt seg til alle tradisjoner. Der var nydelig vær, no rx sol fra klar himmel og en temperatur som gjorde at t-skjorte var mer en nok for å holde varmen. Hvor mange som var der er ikke godt å si. Der var mange og stemningen rundt hytta og ved grillen var god. Aktivitetene ble mange, vialis 40mg men skytekonkurransen er noe som de fleste synes er en aktivitet som fenger og som trekker mange inn til hytten vår.

Litt spesielt ble det denne gangen. Familien Vikane tok alle klasseseirene. Best var nok 9 år gamle Torvald som klarte 140p. De yngste skyter runden liggende med støtte, site men det er tøft av en 9 åring å prestere det Torvald her gjorde. Når da Storesøster Marie samt Mamma og Pappa tar hjem seieren i de andre klassene, er det bare å applaudere. Det var de to liggende holdene , en Ravn på 80m og en Mår på 60m som skaffet de fleste litt problemer.

Vannet med hytten har en bra bestand av ørret, hvor mange som kom på land av ørretene vet jeg ikke men ivrige fiskere ble registrert på vannets vestside.  Av andre tradisjoner som ble holdt vedlike må nevnes «ufrivillig» bading med klærne på. Mistenker, mange av de håpefulle for at badet er meget frivillig.

Litt fremtid. Raudlio blir lagt ut for salg i 2013. At Staten ved Statskog skal frata jegere og fiskere det terrenget vi har hatt gleden av siden 1920 er trist. Men 10-12 mil er jo mye for en tom statskasse. Et terreng vekk fra Oslomarka er jo ikke noe som skal spares for allmenheten.

Takk til alle som gjorde en perfekt dag til et godt minne!

Resultatlister finner du her.